Supă cremă de conopidă

supă cremă de conopidă

În sfârșit conopida românească este disponibilă pe piață și la noi pe site (adică aici), deci astăzi nu puteam să avem o altfel de rețetă decât una care să includă conopida. Și cum nu am mai avut nici o rețetă de supă de ceva timp, ni s-a părut cel mai potrivit să găsim o rețetă simplă de supă cremă de conopidă, potrivită atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Am căutat ceva timp și am găsit cea mai simplă rețetă posibilă (dar absolut delicioasă) pe care este imposibil să nu decizi să o încerci. Așa că hai să o pregătim împreună!

Ingrediente necesare

După cum te-am obișnuit, ingredientele marcare cu ✅ din rețeta de supă cremă de conopidă le găsești pe forfresh.ro.

Modalitatea de preparare

  1. Taie mărunt conopida.
  2. Taie cubulețe ceapa.
  3. Într-o oală medie, pune la topit untul la foc mic.
  4. Adaugă făina peste unt și amestecă pentru 2 minute.
  5. Adaugă supa, ceapa și conopida în oală și pune focul pe căldură medie.
  6. Așteaptă până începe să fiarbă compoziția, apoi acoperă oala și lasă la fiert la foc mediu-mic până când legumele devin fragede. Acest lucru ar trebui să se întâmple în aproximativ 20 de minute.
  7. După ce legumele sunt fierte, mixează compoziția cu un blender vertical și asezonează supa cremă de conopidă cu sare și piper.
  8. Servește cald și decorează cu verdețurile preferate.

Poftă bună!

Dacă ai o rețetă mai simplă de supă cremă de conopidă, nu ezita să ne spui și nouă rețeta. Iar dacă ți-a plăcut această rețetă, trebuie să știi că am găsit inspirația la Skinny Taste. Dacă ai și tu nevoie de mai multă inspirație în bucătărie aruncă o privire peste toate Rețetele săptămânii sau pe profilul nostru de instagram, @livrariforfresh.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.