Shakshouka a la Roxana Puriș

shakshouka

În luna iunie ne-am bucurat să îi putem trimite un pachet plin de prospețime și savoare Roxanei Puriș, antreprenor local, fondator a pur.clothing, orientată spre promovarea acelorași valori dragi și nouă. Pentru Roxana am pregătit doar produse românești, crescute cu drag și grijă de către prietenii și partenerii noștri locali, iar cu acestea ea a gătit o super rețetă de shakshouka ce ne-a făcut să ne lase gura apă în momentul în care am văzut-o pe stories pe profilul de Instagram al Roxanei. Așa că azi vrem să împărtășim și cu voi rețeta, în speranța că o veți încerca în weekend:

Ingrediente necesare

După cum știți deja, ingredientele marcare cu ✅ din rețeta de shakshoka le găsești pe forfresh.ro.

Modalitate de preparare

  1. Pune la călit ceapa și morcovii, ambele tăiate rondele.
  2. Taie în bucăți dovlecelul și adaugă-l în tigaie la călit.
  3. Taie julien ciupercile și adaugă-le în tigaie la călit.
  4. Toacă pătrunjelul și adaugă-l în tigaie.
  5. Taie cuburi roșia și adaug-o în tigaie. În cazul în care roșia nu e suficient de suculentă, adaugă bulion suplimentar.
  6. Când legumele sunt pătrunse, adaugă ouăle și lasă-le să se gătească alături de shakshouka.

Poftă bună!

Îi mulțumim Roxanei pentru inspirația culinară și nu numai. Dacă v-a făcut cu ochiul rețeta de shakshouka și decideți să o încercați, nu uitați să ne dați de veste. Ne bucurăm să vedem că rețetele noastre ajung în cât mai mult bucătării. Dacă aveți nevoie de mai multă inspirație, dar și de ingrediente proaspete, de calitate, suntem aici pentru voi. Rețetele săptămânii sunt foarte variate și disponibile pe blogul nostru sau pe profilul de instagram, @livrariforfresh. Sigur veți găsi acolo cel puțin o rețetă pe care veți dori să o încercați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.