Salata de roșii, un deliciu estival

salată de roșii

Roșiile sunt printre legumele cele mai îndrăgite și mai consumate în perioada verii și pe bună dreptate. Ele sunt nu doar delicioase, ci și o adevărată comoară în materie de vitamine și nutrienți, fiind o sursă excelentă de vitamina A, vitamina C și vitamina K, dar și de acid folic și de potasiu. tiamină, niacină, magneziu, fosfor și cupru. În plus, au un conținut destul de mare de apă, ceea ce le face cu atât mai benefice în zilele caniculare. În aceste condiții, era absolut necesar să împărtășim azi o rețetă de salată de roșii foarte simplă, dar absolut delicioasă.

Ingrediente necesare pentru salată

Ingrediente necesare pentru vinegretă

După cum știți deja, ingredientele marcare cu ✅ din rețeta de salată de roșii le găsești pe forfresh.ro.

Modalitate de preparare

  1. Taie roșiile și ceapa rondele, apoi separă inelele de ceapă.
  2. Pe o farfurie, alternează straturile de rondele de roșii cu rondele de ceapă, iar la final asezonează cu sare și menta tocată mărunt.
  3. Pregătește vinegreta punând într-un borcan mic cele 4 ingrediente. Acoperă borcanul cu un capac și scutură viguros pentru omogenizarea compoziției.
  4. Pune vinegreta peste salată și servește preparatul la temperatura camerei.

Poftă bună!

Deoarece această rețetă are doar 73 de calorii, este perfectă pentru persoanele care țin dietă în perioada verii, însă ea poate fi consumată cu succes ca și garnitură pentru preparate pe bază de carne. Deci dacă îți place cum sună această rețetă de salată de roșii descoperită pe MyRecipes, nu sta prea mult pe gânduri și încearc-o. Suntem siguri că vei fi la fel de încântat de ea cum am fost și noi.

Bineînțeles, nu uita să ne dai de veste dacă decizi să încerci rețeta de azi. Ne bucurăm să vedem că suntem o inspirație în bucătărie. De aceea Rețetele săptămânii sunt foarte variate și disponibile pe blogul nostru sau pe profilul de instagram, @livrariforfresh. Cât despre ingredientele necesare, doar dă-ne de veste de ce ai nevoie. De livrare ne ocupăm noi, în deplină siguranță, acasă sau la birou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.