Salată cu roșii, piersici și busuioc

Odată cu venirea sezonului cald ne putem delecta cu o mulțime de salate dintre cele mai delicioase și mai neașteptate ca și combinație de ingrediente. Aceasta a fost ideea și azi când am vrut neapărat să împărtășim cu voi această salată cu roșii, piersici și busuioc absolut delicioasă, gata în doar 10 minute.

Știm, salatele nu sunt întotdeauna cea mai sățioasă mâncare, dar dacă aveți nevoie de puțină proteină animală în dieta zilnică, ne bucurăm să vă spunem că salata noastră se potrivește de minune cu un grătar suculent. Deci cine nu ar vrea să se răsfețe cu un astfel de preparat?

Ingrediente necesare

După cum te-am obișnuit, ingredientele marcare cu ✅ din rețeta de salată cu roșii, piersici și busuioc le găsești pe forfresh.ro.

Modalitate de preparare

  1. Taie julien ceapa.
  2. Rupe brânza feta în bucăți micuțe.
  3. Într-un castron, combină ceapa cu oțetul și puțină sare. Lasă la macerat 5 minute.
  4. Taie roșiile și piersicile sau nectarinele în felii și aranjează-le pe farfurie.
  5. Adaugă ulei peste ceapă și pune compoziția omogenizată peste fructe și roșii.
  6. Presară busuiocul peste, alături de brânza feta și de puțin piper.

Poftă bună!

Suntem siguri că salata de roșii, piersici și busuioc se va dovedi o delectare pentru întreaga familie și suntem curioși însă dacă o vei prefera consumată ca atare sau ca și garnitură pentru diverse preparate pe bază de carne. Nu ezita să ne spui acest lucru în comentarii.

Astăzi inspirația noastră a venit de la Good Housekeeping. Ai și tu nevoie de mai multă inspirație în bucătărie? Aruncă o privire peste toate Rețetele săptămânii sau pe profilul nostru de instagram, @livrariforfresh. Suntem siguri că vei găsi rețete fresh pe placul tău și al întregii familii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.