Frigărui de pui cu sos pesto

frigărui de pui cu sos pesto

În sezonul grătarelor, frigăruile sunt un must, deci nu puteau lipsi nici din rândul rețetelor săptămânii. Ca și compoziție, ele variază destul de puțin, însă contează întotdeauna cu ce alegi să le combini. În aceste condiții, am decis să mergem astăzi pe o rețetă simplă, dar foarte proaspătă și eficientă: frigărui de pui cu sos pesto.

Ingrediente necesare pentru frigărui

Ingrediente necesare pentru pesto

După cum știi deja, ingredientele marcare cu ✅ din rețeta de frigărui de pui cu sos pesto le găsești pe forfresh.ro.

Modalitatea de preparare

  1. Taie cuburi de dimensiune medie puiul, ardeiul și ceapa, apoi taie zucchini în felii ceva mai groase și fiecare felie în jumătate.
  2. Combină coaja de lămâie, 1 linguriță de suc de lămâie, cele 2 lingurițe de usturoi pisat, cele 2 lingurițe de ulei de măsline, sarea și piperul. După omogenizare, toarnă compoziția peste pui și legume pentru a le condimenta.
  3. Aranjează frigăruile pe bețe de frigărui alternând carnea cu legumele apoi pune-le direct pe grătar.
  4. Pregătește pesto punând toate ingredientele într-un blender și amestecă-le până la omogenizarea completă.
  5. După ce pesto-ul este pregătit, transformă-l într-un sos de vară super fresh combinând 1-2 linguri de pesto cu o linguriță de suc de lămâie, cele 2 linguri de iaurt și cele 2 linguri de smântână.
  6. Servește sosul cu frigăruile calde.

Poftă bună!

Frigăruile de pui cu sos pesto sunt o rețetă perfectă pentru sezonul cald deoarece au doar 211 calorii per porție și combină cu succes proteinele din carne cu prospețimea și nutrienții legumelor. Dacă ți-au făcut cu ochiul, nu ezita să le încerci în weekend și dă-ne de veste. Ne place să vedem rețetele noastre în cât mai multe bucătării. De aceea Rețetele săptămânii sunt foarte variate și disponibile pe blogul nostru sau pe profilul de instagram, @livrariforfresh. Cât despre ingredientele necesare, doar dă-ne de veste de ce ai nevoie. De livrare ne ocupăm noi, în deplină siguranță, acasă sau la birou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.